Cinefòrum a Lluïsos de Gràcia amb “Avui comença tot”

Cinefòrum a Lluïsos de Gràcia amb “Avui comença tot”

El divendres 13 de març tornem a tenir sessió de cinefòrum a Lluïsos de Gràcia amb “Avui comença tot”. Dirigida per Bertrand Tavernier ens mostra una escola d’educació infantil d’una població francesa amb una gran implantació del sector miner, però que viu una profunda crisi econòmica que es tradueix en uns índexs molt elevats d’atur.

Serem testimonis de la feina que fa l’equip docent d’aquesta escola per atendre les necessitats del nens i nenes que tenen i l’esforç que fan per aconseguir augmentar la implicació de les famílies.

A més a més, veurem com el principal protagonista, el director de l’escola -molt ben acompanyat per dues dones esplèndides: la seva parella i l’assistent social- , viu la paternitat com a fill i com a pare del fill de la dona que estima.

Aquest espai de Cinefòrum està dirigit per Jaume Cela escriptor, pedagog i mestre, amant del cinema.
No us ho perdeu!

On: Sala Balcons (habilitada amb les cadires del teatre)
Horari: 18:30h
Preu: Gratuït

Deixeu el vostre comentari