Les seccions es reinventen: l’Escola de Tennis Taula des de casa

Les seccions es reinventen: l’Escola de Tennis Taula des de casa

Els entrenadors i membres de la secció Escola de Tennis Taula de Lluïsos estan intentant que tots els jugadors i jugadores, joves i no tan joves, puguin mantenir entre ells i amb els entrenadors de l’Equip Tècnic, un contacte permanent. L’objectiu és continuar des de casa amb les rutines físiques i la concentració mental.

Cada dia s’envia una proposta com a activitat del dia (consells, exercicis tècnics, jocs, visionat de partits, enquestes, etc) i també es passen propostes per mantenir una activitat física constant i consells de nutrició.

Cada dimecres a la tarda es fa una macrovideoxerrada per compartir els estats d’ànim i on l’Equip Tècnic es posa a disposició de jugadores i jugadors per qüestions tècniques i d’assessorament esportiu.

A través de les seves xarxes (Instagram: @lluisosgraciatt) podeu seguir els seus plans d’entrenament i propostes.

Des de la Junta de l’Escola de Tennis Taula es vol enviar a tots els socis, amics i familiars de la família dels Lluïsos, i en especial per aquells que estan patint d’una manera més dura el patiment provocat per aquesta malaltia amb la qual ningú hi comptava, un missatge d’ànims i una salutació molt cordial. Son conscients que aquesta temporada, en l’àmbit esportiu i de competicions, quedarà molt afectada i segurament inacabada, però ara és el moment d’estar amb família, fent el més lleuger i tranquil el confinament i esforçant-nos perquè la pausa ens afecti el mínim possible a tots nivells.

1 Comentari
  • Carlos mota 2020 abr. 08 / 19:07

    Hola
    Aquest any estem apuntats a tenis taula, pero no hem rebut informació sobre la possibilitat d’aquest contacte per internet. Com ho hem de fer? Es només per federats?

Deixeu el vostre comentari