Felicitem l’Escola de Tennis Taula de Lluïsos pels èxits aconseguits aquesta temporada!

Felicitem l’Escola de Tennis Taula de Lluïsos pels èxits aconseguits aquesta temporada!

Boníssimes notícies pels jugadors dels dos primers equips de l’ETT Lluïsos de Gràcia! El passat dijous arribava la notícia que els dos equips que estaven competint en diferents grups a la lliga estatal Segona Nacional Masculina han aconseguit els objectius que s’havien proposat aquesta temporada: el Lluïsos de Gràcia – Q2B Studio ha aconseguit l’ascens a Primera Nacional Masculina i el Lluïsos de Gràcia mantenir-se a Segona Nacional Masculina.

Després que la RFETM (Real Federación Española de Tenis de Mesa) donés per finalitzada la temporada abans d’hora degut a la situació d’excepcionalitat en què ens trobem, eren vàries les incògnites de com acabarien les classificacions de cada una de les seves lligues. Dijous va quedar tot resolt quan la federació va enviar un comunicat amb les mesures preses, les classificacions finals i l’estructura de cada una de les lligues de la temporada vinent.

Després d’una primera volta pràcticament perfecta, amb només una derrota, el primer equip de la casa, el Lluïsos de Gràcia – Q2B Studio, format per Bernat Folch, Martí Folch i Ferran Cano, va quedar campió del grup 4 de la Segona Nacional Masculina. Certificant d’aquesta forma l’ascens a Primera Nacional Masculina i complint l’objectiu que s’havien marcat al principi de la temporada.

El segon equip de la casa, el Lluïsos de Gràcia, format per Eduard Felip, Fabio Pérez, Ferran Guardiola, Marc Izquierdo i David Soler, també van veure complert el seu objectiu de mantenir-se. Després d’una temporada lluitada, han aconseguit una vuitena plaça al grup 5 de Segona Nacional Masculina. D’aquesta forma, la temporada vinent seguiran competint a aquesta categoria.

Pel que fa als altres equips de l’Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia, que aquest any han competit a les lligues territorials, estem esperant que la Representació Territorial Barcelona de Tennis Taula comuniqui com quedaran els grups de la temporada vinent. Però, de moment, ja podem celebrar que els dos primers equips han aconseguit els seus ambiciosos objectius amb 7 jugadors de la casa.

Moltes gràcies a totes les persones que han donat el seu suport al llarg d’aquests set mesos de partits, part d’aquest èxit és vostre!

Crònica d’en Ferran Cano de la secció de Tennis Taula de Lluïsos.

Deixeu el vostre comentari