Els actes del 75è aniversari del Bàsquet Lluïsos queden ajornats

Els actes del 75è aniversari del Bàsquet Lluïsos queden ajornats
La secció de Bàsquet de Lluïsos de Gràcia celebra enguany el seu 75è aniversari. Aquesta és una efemèride en què fa mesos que treballen i que actualment s’ha vist troncada per la crisi de la Covid-19. Per enviar un missatge a les famílies, exjugadors i simpatitzants del bàsquet s’ha fet aquesta carta on s’explica la situació actual i la voluntat de la junta i la comissió del 75è de poder reprendre la celebració com més aviat millor.

 

Benvolgudes i benvolguts,
Com bé sabeu, a causa de la pandèmia de la COVID-19 i el confinament establert estem vivint una situació difícil, complexa i certament preocupant.
La Comissió Organitzadora del 75è Aniversari de la Secció de Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia, us vol fer arribar el missatge següent:
Primerament desitgem que vosaltres i les vostres famílies estigueu bé, confiem que estigueu passant la situació el millor possible i esperem que no hàgiu tingut ensurts importants.
Malgrat els projectes i la gran il·lusió de la Comissió per fer realitat el programa d’activitats, del nostre 75è aniversari (1945-2020), que anàvem preparant -algunes amb data ja establerta- no ha quedat més remei que ajornar-ho tot: clínics, torneigs d’històrics, partits de veterans i veteranes, concursos de dibuix i de fotografia, trobades diverses… i altres actes socials que malauradament no s’han pogut fer, almenys les activitats previstes per abans de l’estiu.
Mantenim el desig i la voluntat de fer-les tan bon punt la normalitat de la convivència ho faci possible i pensem, amb determinació i esperança, programar tot el que sigui possible a partir del moment pertinent.
Esperem el curs dels esdeveniments i de moment molta força, ànims i salut, BLAUS!
Us anirem informant.
La Comissió dels 75 anys.
#75anysblaus

Deixeu el vostre comentari