“Ateneus, llavor de llibertat” el documental de la Federació d’Ateneus al 33!

“Ateneus, llavor de llibertat” el documental de la Federació d’Ateneus al 33!

Dijous dia 14 de maig al Canal 33 l’ateneisme té una cita a les 22h, el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat‘ una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

El llargmetratge narra l’aportació que les entitats culturals com els cercles, casals, orfeons, lluïsos, ateneus, han fet en la construcció de la societat catalana, des de fa dos segles i fins a l’actualitat i, contribueix a relatar la memòria històrica del nostre país.

L’objectiu del documental és donar a conèixer l’esperit, trajectòria i realitat del moviment ateneístic; la seva magnitud i importància històriques, i el seu paper indispensable com a element protector i estimulant de la cultura catalana.

Deixeu el vostre comentari