Teatre confinat: recuperem les obres de Sotacabina teatre!

Teatre confinat: recuperem les obres de Sotacabina teatre!
Fa unes setmanes us explicàvem que Sotacabina Teatre i GFT feien trobades virtuals i havien iniciat un Cicle de teatre confinat amb una revisió de les obres fetes en els darrers anys. Ara des de Lluïsos volem fer arribar a totes les persones sòcies i seccions una proposta setmanal de teatre.
Començarem per Marburg que va ser la darrera obra estrenada per Sotacabina Teatre abans del confinament i que va dirigir Ale Pardo. És un text atractiu i intel·ligent de Guillem Clua, ple de dilemes ètics sobre el poder, la malaltia, l’instint de supervivència i l’atracció de la mort. L’obra es va estrenar el 2010 al Teatre Nacional de Catalunya.
Sinopsi: Marburg és el nom de quatre indrets del món temporalment diferents infectats per la por: Alemanya 1967, EUA 1981, Sud-àfrica 1999 i Austràlia 2010. Quatre històries que oscil·len entre la vida i la mort en un món malalt a punt de desaparèixer.

Deixeu el vostre comentari