Vídeos musicals, assajos virtuals i cròniques de confinament de la Coral Sinera!

Vídeos musicals, assajos virtuals i cròniques de confinament de la Coral Sinera!

La Coral Sinera continua treballant des de casa i, a través de les seves xarxes socials i web, van compartint les seves activitats, assajos i reunions virtuals. Durant aquests dies, han gravat dos vídeos musicals, un és una versió de Viva la Vida de Coldplay i l’altre és el Senyor Sant Jordi, text de Salvador Espriu i música de Francesc Vila.

També, han escrit una crònica que podeu llegir sencera a la seva pàgina web.

“En aquest moment, quan ja es comença a veure la llum després de tants dies d’aïllament sense poder trobar-nos i fer allò que tant ens agrada i ens defineix com a grup, volem explicar el què hem anat fent des de Sinera aquests dies de confinament. I és que, com no podia ser d’una altra manera, seguim actius, connectats, cercant i creant alternatives per continuar les activitats de cohesió que ja vam començar durant el cap de setmana a Gualba i que hem anat seguint des d’aleshores. Però, per sobre de tot, seguim cantant; seguim assajant virtualment, fent música.”

Continuen cantant amb ganes de fer-ho junts aviat!

Deixeu el vostre comentari