#TeatreConfinat “El llarg dinar de Nadal” interpretat per Sotacabina

#TeatreConfinat “El llarg dinar de Nadal” interpretat per Sotacabina

Seguim amb les recomanacions de les obres de teatre de Sotacabina i aquesta setmana us volem proposar “El llarg dinar de Nadal” de Thornton Wilder. L’obra es va estrenar al juny de 2019 i va ser interpretat per Sotacabina Teatre i dirigit per l’estimat Joaquim Fàbregas.

 

En poc menys d’una hora, quatre generacions d’una mateixa família es van incorporant a la taula d’un llarg dinar de Nadal de noranta anys, repetint histories i comentaris heretats de dinars anteriors i quant els arriba el “moment” s’acomiaden aixecant-se amablement de la taula en un mutis definitiu, conformant així una paràbola sobre el pas del temps. Els personatges pertanyen al record, a la memòria. Els veiem desprotegits; entranyables, però excèntrics; els seus tics ens fan somriure explicant anècdotes del passat i s’enorgulleixen de poder explicar-les.Viuen com de puntetes en un espai des del que es van allunyant de la nostre memòria.

Pedro Galvàn  com a Cosí Brandon i Samuel
Guillem Mariné  com a Charles
Maria Amor Peix  com a Sra. Bayard i Cosina Ermengarde
Albert Bennassar  com a Roderick i Roderick Jr
Irene Garibaldi  com a Lucía i Lucía Jr
Carla Santos-Vidal  com a Genevieve
Patricia Navarro  com a Leonora Banning

 

Ajudant De Direcció: Josep Maria Salvadó
Vestuari: GRAMAR
Escenografia: Josep Gràcia

Deixeu el vostre comentari