Ens sumem al manifest “Volem llars per viure” per habitatges dignes

Ens sumem al manifest “Volem llars per viure” per habitatges dignes

Envellir amb qualitat de vida i dignitat no ha de ser una qüestió de diners però malauradament la crisi del Covid-19 ha posat de manifest les vulneracions del dret a una vivenda digne que pateixen moltes persones grans que es troben en residències. El manifest ‘Volem llars per viure’ és una iniciativa de persones individuals i entitats que reivindiquen “el dret de tota persona a viure en una llar digna, adaptada a les seves necessitats i preferències, on pugui realitzar plenament el seu potencial humà, gaudir de tota mena de relacions desitjades i contribuir a una prosperitat compartida”.

Aquesta iniciativa que ja suma més de 3.000 adhesions individuals i un centenar de col·lectives, insta a les institucions públiques a fer tot el que calgui per oferir llars a totes les persones que viuen en residències i aquelles que ho necessitin en un futur. Concretament reclamen a les institucions públiques que dotin tots els mitjans al seu abast i preguin les mesures necessàries per fer efectiu el dret a viure de forma independent i a ser inclòs a la comunitat, reconegut per les Nacions Unides.

Podeu trobar tota la informació i el manifest al web: Llars per viure

I ampliar la informació a Xarxanet.org: ‘Volem llars per viure’, un manifest per reivindicar llars dignes

Deixeu el vostre comentari