Ja hem inaugurat l’espai virtual de Lluïsos!

Ja hem inaugurat l’espai virtual de Lluïsos!

Dimarts a les 18h es va produir la primera trobada virtual entre membres de la Junta de Lluïsos i diferents persones sòcies. L’objectiu d’aquesta primera trobada era resoldre dubtes en directe i saludar-nos per saber com estem i com estem portant el confinament i desconfinament. Va ser una reunió molt distesa i entranyable, ja que ens van poder veure les cares amb persones que feia mesos que no veiem.

També va servir per descobrir alguns trucs dels programes de videotrucada que ens permeten connectar-nos.

Aquesta habitació virtual queda a disposició de qui vulgui utilitzar-la i servirà per generar altres activitats i xerrades que us anirem explicant. Hi podeu accedir a través d’aquest enllaç: https://meet.jit.si/LluïsosVirtual.

Deixeu el vostre comentari