Tercera entrega de #TeatreConfinat: “El sopar dels idiotes”

Tercera entrega de #TeatreConfinat: “El sopar dels idiotes”
Arriba la tercera entrega d’obres de teatre confinat de Sotacabina. Avui us volem proposar “El sopar dels idiotes” dirigit per Albert Bennassar i Marc Camprodon. És una comèdia lleugera, amb aires de vodevil que Sotacabina va adaptar amb un to informal i a vegades histriònic. Les situacions rocambolesques, els gags, les bestieses i els malentesos es van produint tot entrelligant-se en una història que cada cop es torna més absurda. Es va representar el juny de 2019 a Lluïsos Teatre.

Sinopsis: Fidel Reixach, propietari d’una editorial d’èxit, acomodat i elitista, organitza juntament amb altres el que anomenen un “sopar d’idiotes”. El joc consisteix a fer que cadascú porta a un convidat, i després de burlar-se’n, decideixen qui ha portat al més idiota. Els plans no sortiran tal com havien planejat quan entra en escena el senyor Pinyol.

Basat en la comèdia francesa “Le diner de cons” de Francis Veber, “El sopar dels idiotes” es desmarca de l’estil de l’obra original per a agafar una personalitat pròpia on el públic podrà gaudir d’un estil fresc, àgil i un humor actual, amb tocs de la comèdia més clàssica. Bon profit!

Repartiment:
Francesc Pinyol – Salva Pérez
Fidel Reixach – Sergi Ruiz
Iu Vallespí – Albert Bennassar
Cristina Castany – Raquel Díaz
Samara Riudevall – Montse Giralt
Gemma Orriols – Carla Santos-Vidal
Doctor Noguera – Alan Waller
Pascal Meneux – Josep Maria Salvadó
Direcció – Albert Bennassar
Ajuda a la direcció – Maria Amor Peix, Marc Camprodon
Vestuari – Josep Maria Salvadó
Decorats – Joaquim Fàbregas
Regidoria, il·luminació i so- Rebeca Fernández

Deixeu el vostre comentari