La Coral Vent del Nord ha fet un vídeo per recordar el confinament

La Coral Vent del Nord ha fet un vídeo per recordar el confinament

La Coral Vent del Nord ha editat un vídeo on apareixen tots els seus membres i cantaires i en el que comparteixen una partitura de “Les Choristes” i de fons la interpretació d’un fragment de la pel·lícula The Corus. Aquesta obra havia de ser el treball de final de curs de la cora que va quedar interromput per la pandèmia del coronavirus.

L’objectiu d’aquest document és “tenir un record d’aquesta estranya situació en la que encara ens trobem i de la qual esperem sortir-ne aviat i no tornar-hi”.

https://youtu.be/0s9ktqbza-o

Ens la comparteixen amb un missatge d’optimisme i esperança.

El vídeo ha estat muntat pel Gerard Escòlies, fill i nebot de l’Eva i l’Esther Martínez, a qui agraïm molt la seva col·laboració.

També ens han fet arribar el cartell del viatge a la Catalunya Nord que van haver d’anul·lar a causa del confinament. Per tenir un record han realitzat un muntatge amb les imatges dels cantaires que juntes conformen la imatge de Pau Casals.

1 Comentari
  • M Dolors Abellana ( el nen} 2021 maig 07 / 20:17

    Ha estat una experiència molt positiva, per a mantindren´s units,. Cada dia al matí esperant la incognita de quin tipus de música rebriam i qui la proposava?
    Això d´una part, l´altra l´estiu passat, haver d´endevinar cada dia un component del cor, vestit de primera comunió o alguna nena amb el cabell curt , que es podia confondre amb un nen… no va ser fàcil, la veritat, clar és que ja han passat unes quantes primaveres…
    I finalment el video.
    Tot, Tot, sense la dedicació, disposició i feinada del nostre director-animador no hagués estat possible. Tot el meu agraïment, Xavier. Una forta abraçada

Deixeu el vostre comentari