La Junta i el Xino-Xano es reuneixen per parlar de la nova temporada d’excursions

La Junta i el Xino-Xano es reuneixen per parlar de la nova temporada d’excursions

La Junta de Lluïsos ha mantingut trobades i contactes setmanals amb totes les seccions de la casa. La darrera ha estat amb els components de la secció el Xino-Xano que van explicar que ja estan tancant tota la programació del curs vinent. I que per tancar aquest curs estan preparant una excursió als Tres Turons que ens anunciaran més endavant.

Es va parlar també de l’excursió prevista per dissabte 20 de juny dins de les sortides “Camins d’ateneus” organitzada per la Federació d’Ateneus. Aquesta vegada el recorregut sortirà de Rec Comtal, a Montcada i anirà fins a Sant Andreu visitant tres o quatre ateneus i entitats culturals de la zona.

Us farem arribar més informació d’aquestes sortides i de com participar-hi en uns dies.

Deixeu el vostre comentari