Quarta entrega de #TeatreConfinat amb “Bratz Kells” de Sotacabina Teatre

Quarta entrega de #TeatreConfinat amb “Bratz Kells” de Sotacabina Teatre

La quarta entrega de #TeatreConfinat ja és aquí! L’obra que us proposem avui és “Bratz Kells” creada a partir de l’obra “Casa de nines” d’Henrik Ibsen, sota la direcció de Júlia Bauer de Sotacabina Teatre i que es va representar a Lluïsos Teatre el febrer de 2019.

 

Sinòpsi: L’any 1879 Henrik Ibsen va escriure Casa de nines. “Un drama domèstic en què l’individualisme dels personatges s’enfronta a la moral i als costums establerts”, segons la Wikipedia. Fos la seva intenció o no, és una de les primeres obres feministes i, nosaltres ara l’any 2019, és a dir 140 anys després, la transformem en Bratz Kells. Si ha canviat alguna cosa en tot el temps que ha passat és que ara la Nora juga amb Bratz. Segueix amb la seva fantàstica vida amb el Tor. Però si al segle XIX les coses ja no eren el que semblaven, avui amb qualsevol xarxa social encara ho són menys.

 

Gina Torrent  com a Nora
Martí Poza  com a Linde (aka Sra. Linde)
Paula Domènech  com a Kris (aka Krogstad)
Martí Micó  com a Tor (aka Torval Helmer)
Albert Diaz  com a Rodri (aka Dr. Rank)

Deixeu el vostre comentari