Fem un concurs de fideuà per Sant Lluís i us compartim una recepta!

Fem un concurs de fideuà per Sant Lluís i us compartim una recepta!

El dia 21 celebrem el #SantLluísVirtual, com sabeu és tradicional menjar una fideuà (o arròs) a la plaça del Nord per a celebra-ho i us volem proposar participar en un concurs de fideuà! El premi segur que us agradarà: unes fantàstiques croquetes del Bar Perdem el Nord! (O unes braves com a alternativa vegetariana!)

 

Per participar en el concurs caldrà que ens compartiu a través de les xarxes socials una fotografia de la vostra fideuà el mateix dia 21 de juny amb el hastag #SantLluísVirtual i etiquetant a Lluïsos de Gràcia. Es valorarà la presentació i l’originalitat, ja que el gust serà complicat d’avaluar.

 

Si voleu alguna idea, el Joan i l’Àngel del Bar Perdem el Nord ens han compartit la seva recepta per si volem provar de fer-la!

 

FIDEUÀ DE PEIX

INGREDIENTS:

  • 2 sèpies
  • 5 gambes vermelles
  • 300 g de fideus
  • 0,6 litres de fumet de peix de roca
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets madurs

 

RECEPTA:

  • Netegem les sèpies i guardem la melsa.
  • En una paella enrossim amb una mica d’oli els fideus i els reservem.
  • Tallem la ceba i el pebrot ben petit i comencem a fer el sofregit. Quan comenci a estar una mica cuit hi afegim la sèpia. Després hi tirem els tomàquets ratllats.
  • Un cop ben guisat, hi afegim la melsa i ho deixem sofregir 5 minuts més.
  • En una paellera hi posem el sofregit i els fideus, remenem i evoquem el fumet.
  • Rectifiquem de sal.
  • Quan hagi absorbit tot el líquid afegim les gambes per sobre i ho posem el forn durant 5 minuts a 225 graus.
  • I la fideuà ja està llesta per menjar!

 

Deixeu el vostre comentari