El Grup de Reflexió a l’Entorn de la Fe ens fa arribar un missatge per Sant Lluís

El Grup de Reflexió a l’Entorn de la Fe ens fa arribar un missatge per Sant Lluís

Aquest any, malauradament, celebrem un Sant Lluís diferent.

 

De forma virtual, el “Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe”ens hem anat reunint i veient a través de les diverses plataformes que les noves tecnologies posen al nostre abast. En motiu de la festa d’aquest “Sant Lluís Virtual”, volem fer una petita aportació amb les fotos del nostre Grup i aquest breu escrit:

 

21 de juny, Sant Lluís, el nostre patró.

Va néixer el 1568 a Itàlia.Fou jesuita encara que la seva familia volia que fos militar. El 1590/1591, hi hagué, a Roma, una sèrie de malalties infeccioses.Ell va entestar-se, junt amb altres companys, a ajudar als malalts posant en risc la seva pròpia vida. Havent trobat un apestat al carrer, el va carregar a l’esquena per portar-lo a l’hospital. Va morir als pocs dies, a l’edat de 23 anys. Va ser canonitzat per Benet XIII,que el proclamà patró dels estudiants.

 

Seguint aquest exemple, aprofitem, doncs,aquest temps de pandèmia per cultivar el nostre interior i cuidar les persones que tenim aprop.

 

Desitjem que el mes de setembre ens puguem retrobar a la nostra seu per fer les activitats amb noves energies, il.lusions,…

Deixeu el vostre comentari