L’Independent de Gràcia busca sumar persones sòcies

L’Independent de Gràcia busca sumar persones sòcies

Sabies que pots fer-te soci de l’Independent de Gràcia i donar suport a la premsa local? L’Independent de Gràcia s’edita a través d’una associació cultural que es financia a través de les aportacions dels socis, els ingressos publicitaris i les subvencions públiques. Aquest model garanteix la independència editorial del diari que es posa al servei de tots els lectors gràcies a un periodisme de proximitat i de qualitat.

A Lluïsos de Gràcia en som socis i us volem animar a sumar-vos a aquest projecte informatiu del nostre barri. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web.

Fer-se soci de l’Associació Cultural l’Independent de Gràcia dóna dret a participar a les assembles i rebre cada setmana la publicació impresa a casa, entre altres. A més d’avantatges amb ofertes exclusives a comerços i a condicions preferents en espectacles culturals. La quota d’associat és de 10 euros mensuals, cobrats en rebuts trimestrals que es pot desgravar fins a un 25% a través de la declaració de Renda.

Deixeu el vostre comentari