El Bàsquet Lluïsos recupera, aquesta setmana, els entrenaments a la pista

El Bàsquet Lluïsos recupera, aquesta setmana, els entrenaments a la pista

La normalitat arriba a la secció de Bàsquet de Lluïsos en forma d’entrenament de benvinguda a la temporada! Aquesta setmana tornarem a sentir les pilotes, les curses i les indicacions dels entrenadors. Els equips entrenaran sols a la pista hi s’ha establert un protocol de neteja i desinfecció de l’espai i les pilotes entre cada entrenament.

Aquí podeu veure a continuació els protocols de neteja i seguretat durant els entrenaments.  L’objectiu de la trobada és fer una primera sessió amb els entrenadors i entrenadores de la temporada 20-21.

Tenim moltes ganes de veure la pista plena i que torni la grada blava!

 

 

Deixeu el vostre comentari