Ja hem encetat el nou curs i des de la Junta us volem donar la benvinguda

Ja hem encetat el nou curs i des de la Junta us volem donar la benvinguda

Benvolgudes i benvolguts, sòcies, famílies i amics.

 

Ja hem encetat el nou curs i us volem donar la benvinguda.

 

Després d’unes vacances ben estranyes reprenem l’activitat amb molta il·lusió. Tenim encara algunes incerteses sobre el que passarà les pròximes setmanes i mesos, però obrim les portes amb un convenciment molt fort que la cultura, el lleure i l’esport són els companys de viatge que han d’omplir els buits que ens deixa la situació que vivim.

 

Ja en fèiem esment al butlletí de comiat del curs passat, però volem destacar la feina feta durant el llarg confinament per les seccions, les persones sòcies i les responsables dels tallers per mantenir el pols de l’entitat i fer sentir que Lluïsos de Gràcia érem ben vius. Gràcies a tothom pels assaigs, els entrenaments en línia, els concursos, la infinitat de trobades i reunions virtuals diàries, la disponibilitat i la paciència i també per l’esforç, l’enginy i la motivació que van culminar en un Sant Lluís virtual ben reeixit.

 

A les treballadores i treballadors que han patit estoicament la situació laboral amb ERTO, total o parcial, moltes gràcies també. Ahir, dia 1 de setembre, va ser bonic veure’ns les cares en directe després de gairebé mig any de no fer-ho.

 

El motor i la raó de ser de Lluïsos sou les persones sòcies i les que veniu a fer-hi activitat. Per fi ha arribat el moment de tornar a omplir de vida l’entitat i des de la junta i els conjunt de treballadores i treballadors us volem dir que estem treballant per tal de fer-ho de la millor manera possible i apel·lant a la vostra responsabilitat individual i col·lectiva perquè ho fem amb seguretat.

 

Finalment, entendreu que aquests dies i setmanes estarem pendents de l’evolució de la pandèmia i les directives que ens poden arribar, per la qual cosa demanem comprensió i flexibilitat per adaptar-nos a una situació que pot ser canviant. Recordeu: mans, distància i mascareta.

 

Benvingudes i benvinguts de nou a Lluïsos!

SOM, FEM, INNOVEM LLUÏSOS. Lleure, Cultura, Esport

Una abraçada,

La junta de Lluïsos de Gràcia

Deixeu el vostre comentari