Tornen els camins d’Ateneus per conèixer les entitats de Sants Montjuïc

Tornen els camins d’Ateneus per conèixer les entitats de Sants Montjuïc

Els Camins d’Ateneus tornen diumenge 18 d’octubre per explorar i conèixer la realitat ateneística del barri de Sants Montjuïc. Aquesta és la tercera sortida organitzada per la Delegació Territorial de Barcelona de la  Federació d’Ateneus de Catalunya que en les dues primeres edicions va visitar Sant Andreu, i Horta i Gràcia.

El punt de trobada serà a la torre esquerra de la Plaça Espanya (mirant cap a Montjuïc), a les 9h del matí. El recorregut transitarà des de la Plaça Espanya fins al Castell de Montjuïc. Un cop allà es baixarà al barri de Sants tot passant pel centre parroquial de Sant Martí, es recorreran els carrers de l’antic poble de Sants i es descobrirà l’edifici on es va fundar Esquerra Republicana de Catalunya. La ruta finalitzarà a l’ateneu de Sants, on hi haurà una visita a l’ateneu i un refrigeri.

El preu de la sortida és de 5€ més la voluntat. Els beneficis aniran a una entitat solidària.

Durant la caminada es compliran totes les mesures de distanciament socials (mans, distància, mascareta) i cal omplir el següent formulari per reservar la plaça.

Teniu temps fins el 16 d’octubre.

Deixeu el vostre comentari