S’amplia el termini per demanar beques esportives de l’Ajuntament de Barcelona

S’amplia el termini per demanar beques esportives de l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha ampliat fins al dia 14 d’octubre el període de sol·licitud de les subvencions esportives per a joves i infants per la pràctica d’esport fora de l’horari escolar. Aquestes subvencions són per activitats realitzades en entitats homologades com Lluïsos de Gràcia.

Enguany tota la tramitació és únicament telemàtica, per aquest motiu i degut a la gran quantitat de peticions d’informació i dubtes s’ha decidit ampliar el termini.

Podeu trobar més informació en aquest document.

Les famílies us heu de posar en contacte amb les vostres seccions per tal de demanar la referència de l’activitat a la qual esteu inscrits i que és imprescindible per poder demanar la subvenció.

Aquestes beques són un ajut públic a infants i adolescents amb una edat compresa entre els 6 i els 17 anys inclosos (excepte en el cas dels adolescents amb discapacitat intel·lectual que s’amplia fins als 19 anys), que practiquin esport fora de l’horari escolar en entitats organitzadores homologades per l’Institut Barcelona Esports.

Si teniu dubtes us recomaneu que us poseu en contacte amb la vostra secció o bé amb secretaria a través del correu electrònic: secretaria@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari