Aquest Nadal brindeu amb el cava de Lluïsos de Gràcia i ETT!

Aquest Nadal brindeu amb el cava de Lluïsos de Gràcia i ETT!

Aquest Nadal des de l’Escola de Tennis Taula us proposem brindar amb Cava d’Edició Limitada de Lluïsos de Gràcia. La iniciativa neix en marc del projecte CREIXEM AMB TU, que contribueix al finançament del projecte esportiu en un any especialment complicat per a tothom.

El cava que us presentem és un Brut Nature de 36 mesos d’una petita bodega del Penedès, i l’ampolla té una xapa exclusiva amb el logotip de Lluïsos (per als més col·leccionistes) i etiqueta dissenyada específicament per aquest BRINDEM AMB TU. Cada ampolla es ven al preu de 10 €.

En podeu comprar tantes com vulgueu, ja siguin per als brindis familiars d’aquestes festes, per regalar o compartir. Perquè les reserves siguin fàcil i ràpides, hem creat un formulari de reserva online que podreu d’omplir i enviar en menys d’un minut.

El formulari: https://bit.ly/3oUA1uu

La data límit per a reservar el Cava d’Edició Limitada és el 13 de novembre (divendres).

Quan les ampolles arribin, al mes de desembre, us informarem dels dies de recollida a Lluïsos (per a comandes a partir de 6 ampolles -una caixa- i per a persones amb problemes o restriccions de mobilitat, podeu sol·licitar que us les portem a casa).

Esperem que us agradi la iniciativa, i us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

BRINDEM per unes bones festes, i per un 2021 que serà… MILLOR!

Deixeu el vostre comentari