Els espais exteriors de Lluïsos de Gràcia més vius que mai!

Els espais exteriors de Lluïsos de Gràcia més vius que mai!

Les restriccions que prohibeixen fer activitats esportives en espais tancats ens han portat a recórrer als espais oberts que tenim a Lluïsos de Gràcia per poder seguir fent, amb seguretat, distància grups reduïts, alguns dels entrenaments de les seccions esportives . Així doncs aquests dies veiem que el Pati i el Terrat de l’entitat tenen més animació que mai!

Els entrenaments i les tecnificacions de Tennis Taula es duen a terme al pati on s’han col·locat algunes taules (sempre amb la limitació de 6 persones per grup d’entrenament).

I els equips de bàsquet també s’han fragmentat de manera que per grups petits de màxim sis segueixen fent alguns entrenaments al terrat. Aprofiten tots els racons i han instal·lat cistelles per seguir afinant la punteria.

No ens cansarem de repetir que la resiliència i adaptació de les seccions és inesgotable! #EsportSegur #Esport Essencial.

 

Deixeu el vostre comentari