Hem començat les trobades per l’elaboració del Pla d’Igualtat de Lluïsos

Hem començat les trobades per l’elaboració del Pla d’Igualtat de Lluïsos

Dimarts 26 de gener vam fer la primera reunió exploratòria amb la Núria Tatger, com a assessora i consultora experta en temes d’igualtat i gènere. L’objectiu de la trobada, on van participar-hi la Susanna Armengol, com a representant de la Junta, la Marta Buch, com a gerent de l’entitat, i la Laura Casas com a responsable de Comunicació, era auditar-nos com a entitat i detectar les necessitats, expectatives i treballs previs en matèria de gènere dut a terme des de Lluïsos.

 

Aquest és un primer pas per obtenir una radiografia de l’entitat i recollir informació a través d’altres entrevistes amb dirigents i seccions i acabar culminant en un Pla d’igualtat que esperem presentar a final de curs.  Acompanyades per la Núria Tatger definirem unes mètriques de seguiment per veure el progrés, establirem formacions per a l’equip tècnic i els dirigents i disposarem d’un protocol d’actuació en cas d’assetjament de gènere.

 

A més a més volem crear una Comissió d’igualtat per fer un treball conjunt i en paral·lel a l’auditoria i elaboració del Pla d’igualtat. Per això us animem a apuntar-vos, per ser part de la transformació, poder fer seguiment de tot el procés i participar-hi activament. Ens interessa molt la vostra opinió.

Per formar-ne part ompliu el formulari. [formulari]

Deixeu el vostre comentari