Per què hem decidit reduir la quota de Lluïsos?

Per què hem decidit reduir la quota de Lluïsos?

A Lluïsos de Gràcia comptem amb una base social molt àmplia que ens permet gaudir d’una bona independència econòmica. Les quotes representen més del 75% dels ingressos totals de Lluïsos. Això vol dir que amb la vostra quota de 19€ mensuals es pot mantenir l’edifici i els espais, es paguen els subministraments, es paga a l’equip tècnic (treballadores de secretaria, manteniment i recepció) i es retornen els préstecs per les obres del 2015.

 

Sabem que per a totes vosaltres pagar la quota és un esforç i que el feu per molts motius, però el principal és per poder venir a l’entitat a fer-hi una activitat (entrenar, assajar, participar al cau o l’esplai). Ara, amb la situació de tancament parcial volem aplicar una rebaixa de la quota del 25% a totes les persones. Això vol dir que la quota d’associat serà de 14,25€ mensuals fins al restabliment total de les activitats.

 

La rebaixa es va aprovar al gener, però com que la quota de gener ja s’havia cobrat hem aplicat el doble de descompte (50%) a la quota de febrer i serà de 9,5€. Per l’entitat, aquesta rebaixa suposa deixar d’ingressar uns 5.000 euros al mes. És un esforç gran per a Lluïsos, que veurà tensionada la seva economia, però ho podem fer gràcies a les ajudes per la Covid-19 que hem rebut de les institucions i la voluntat de la junta de respondre a la crisi econòmica global, estrenyent les despeses i buscant nous ingressos.

 

Vam demanar-vos fa unes setmanes que si volíeu seguir pagant la quota íntegra ens ho podíeu demanar. La proposta va tenir acollida i gairebé una seixantena de persones heu decidit no reduir-vos la quota i us ho agraïm moltíssim. L’agraïment és complet, per les que podeu decidir seguir pagant els 19€ i per les que decidiu seguir a Lluïsos. Amb aquesta mesura esperem ajudar a les famílies en la vostra economia i a les seccions per poder ajustar-se a les necessitats particulars de cada cas.

 

Acabem amb un recordatori del fet que la quota de Lluïsos desgrava a la declaració de renda, per tant dels 19€ mensuals que es paguen, l’any següent, a la declaració de renda, us en retornen 14,5€. [Vols saber-ne més sobre la desgravació fiscal?]

Deixeu el vostre comentari