Reserva’teatre: “Canto jo i la muntanya balla” de La Perla 29

Reserva’teatre: “Canto jo i la muntanya balla” de La Perla 29
Us avancem una nova proposta de Reserva’teatre per anar a veure l’obra “Jo canto i la muntanya balla” de La Perla 29 a la Biblioteca de Catalunya dijous 4 de març del 2021.
El preu d’entrada són 16€, ens fan un descompte de 9€ respecte l’entrada general, que son 25€!!!
Les entrades es poden comprar en aquest enllaç fins el dia 25 de febrer o fins esgotar existències. Tenim 15 entrades amb descompte a disposició.
Sinopsi i informació:
“Jo canto i la muntanya balla”.
Dijous 4 de març a les 20h a la Biblioteca de Catalunya.
Recollida de les entrades a taquilla.

Guillem Albà i Joan Arqué ens proposen portar a escena el llibre d’èxit d’Irene Solà, Canto jo i la muntanya balla. Una dramatúrgia de Clàudia Cedó amb música de Judit Neddermann, que ens portarà a gaudir d’un text màgic on podrem veure un híbrdi de teatre de gest, text i música en directe al Teatre Biblioteca de Catalunya.Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.

Canto jo i la muntanya balla prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

Deixeu el vostre comentari