La coral Cantiga ha tornat a assajar de manera presencial

La coral Cantiga ha tornat a assajar de manera presencial

La Coral Cantiga ha tornat a assajar de manera presencial a Lluïsos de Gràcia. Després d’una llarga temporada d’assaigs virtuals s’ha reprès la presencialitat per poder preparar els concerts de l’abril. El primer concert serà el 10 d’abril a l’Auditori sota la direcció d’Eva Martínez i amb el títol Música Silenciada, que va quedar posposat amb l’inici de la pandèmia. És una proposta dedicada íntegrament a música de compositores, música escrita per dones que, malgrat els entrebancs i desafiant les convencions socials que les allunyaven del fet creatiu, han aconseguit bastir una obra musical pròpia. Podeu consultar el repertori i tenir més informació del concert al web Música Silenciada.

El 25 d’abril la Coral Cantiga oferirà  el concert dedicat a Robert Gerhard, al Palau de la Música amb la cantata L’alta naixença del rei Don Jaume de Robert Gerhard i peces de Bernat Vivancos amb la direcció d’Edmon Colomer.

“Per poder mantenir les recomanacions anti-Covid, l’assaig setmanal de tutti el fem a la sala d’actes, i els assaigs per cordes -una corda per setmana- els fem a la nostra sala”, expliquen des de la coral. “Teníem moltes ganes de trobar-nos i tornar a fer música tots plegats!”.

Deixeu el vostre comentari