Lluïsos de Gràcia amb l’esport femení! #CadaDiaÉs8M

Lluïsos de Gràcia amb l’esport femení! #CadaDiaÉs8M

Dilluns 8 de març es celebrava el Dia Internacional de la Dona Treballadora. És una data de reivindicació on es reclamen complir amb els drets fonamentals, aconseguir la igualtat i l’equitat, acabar amb la discriminació i sobretot donar visibilitat al més del 50% de la població mundial. Un compromís que cada any assumeixen institucions i polítics, però que passada la data i la foto queda lluny de ser una realitat.

Des de la secció de Tennis Taula han fet una aportació a la visualització d’una part de l’esport: el femení, que cada vegada té més presència en mitjans però que encara està en gran desigualtat de condicions.  Us compartim el seu recull sobre la presència que té la dona a l’esport català i en el tennis taula català.

“Tot i que en els últims anys la representació femenina ha augmentat, el número de jugadores de tennis taula encara es manté en uns números molt baixos. Mentre que en tot l’esport català, el percentatge de llicències de jugadores representa un 26% del total, en el tennis taula català aquest percentatge és només d’un 9%.”

Representació femenina TT

La secció de Bàsquet Lluïsos de Gràcia també ha volgut fer la seva aportació a la visibilització de l’esport femení en forma de missatge a les xarxes:

https://twitter.com/i/status/1368871305802571776

Potenciem l’esport femení, és la nostra responsabilitat! Gràcies per la vostra implicació!

Deixeu el vostre comentari