#Verdinada2021: Que podem fer com a ciutadania per ser “L’energia pel canvi”?

#Verdinada2021: Que podem fer com a ciutadania per ser “L’energia pel canvi”?

En el marc de la Verdinada 2021 us proposem una activitat telemàtica dimecres 17 de març a les 19h sota el títol “L’energia pel canvi” que vol donar a conèixer la relació entre el consum energètic (i de recursos) i el canvi climàtic. La xerrada va a càrrec de l’AMB i buscarà identificar les causes i conseqüències del canvi climàtic i l’emergència que es genera per entendre què podem fer com a ciutadans i què es fa des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per mitigar l’impacte ambiental i adaptar-se a aquesta emergència.

Farem una retrospectiva que ens porta a parlar de com el confinament, de manera temporal, ha reduït el consum energètic i les emissions de gasos i ha generat un impacte positiu al clima. Parlarem de causes i conseqüències del canvi climàtic i del concepte Justícia Climàtica. Descobrirem la nostra petjada de carboni amb una aplicació i acabarem amb propostes sobre què fer davant l’emergència climàtica i com podem anar cap a la transició energètica.

Duració de l’activitat: 1h

Dia: Dimecres 17 de març a les 19h

Cal inscripció prèvia a info@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari