“Música silenciada” concert de música coral de dones compositores

“Música silenciada” concert de música coral de dones compositores

La Coral Cantiga ha preparat un concert dedicat a les dones compositores per dissabte 10 d’abril a l’Auditori de Barcelona.

Música silenciada neix de la  necessitat de donar visibilitat a les dones en l’àmbit de la música, que al llarg de la història han patit discriminació i silenciament és el motor que impulsa a preparar aquest repertori especialment dedicat a les dones compositores. En interpretació i direcció d’orquestres tenim alguns exemples que han transcendit des del XX fins al moment actual però en temes de creació musical, tot i tenir nombroses compositores de tots els temps, les obres escrites per dones no formen part dels repertoris habituals dels concerts.

Quan: 10 d’abril

On: Auditori de Barcelona

Entrades i més informació: https://www.auditori.cat/ca/musica-silenciada#sessions-list

Deixeu el vostre comentari