Com integrar la perspectiva de gènere i seguiment del Pla d’Igualtat primers reptes de la Comissió de Gènere

Com integrar la perspectiva de gènere i seguiment del Pla d’Igualtat primers reptes de la Comissió de Gènere

Dimarts 23 de març la Comissió de Gènere de Lluïsos de Gràcia va tenir la seva primera trobada virtual per començar a marcar les línies d’actuació i a pactar el treball conjunt que durem a terme. En aquesta primera sessió la Núria Tatger, assessora experta en Gènere, ens va presentar el primer esborrany del Pla d’Igualtat que està elaborant. Bàsicament es va parlar dels diferents eixos d’actuació del pla i l’anàlisi dels punts forts i els reptes per a cada un d’ells.

Les persones que s’han apuntat a la comissió de Gènere, que encara no té nom definitiu, formen part de les seccions del GMM i Bàdminton a més de membres de l’equip de treballadores de l’entitat i de la Junta de Lluïsos. Es va trobar a faltar representació d’altres seccions de l’entitat i segueix oberta la possibilitat de participar-hi. Només cal deixar el vostre contacte en aquest formulari.

Els temes tractats van girar entorn la necessitat de treballar la perspectiva de gènere des d’espais com la Junta de Seccions, la voluntat de personalitzar la formació i informació en funció de les seccions i establir mecanismes per fer que el coneixement, la voluntat d’incorporar més homes a la Comissió de Gènere i trobar mecanismes per l’aplicació de la perspectiva de gènere es faci en totes les seccions de l’entitat. També es va destacar la importància de tenir un protocol d’assetjament i abús sexual a l’entitat.

La comissió es reunirà periòdicament per anar avançant en les propostes, fent seguiment del Pla d’Igualtat i quan el Pla d’Igualtat s’hagi presentat, vetllar per la seva aplicació.

Deixeu el vostre comentari