Hem reactivat l’Equip verd de Lluïsos!

Hem reactivat l’Equip verd de Lluïsos!

Aquest març ens hem reunit per primer cop membres de la junta directiva, de l’equip tècnic de Lluïsos, un cantaire de Sinera i un de Cantiga, una mare de l’AE i monis del GMM per constituir l’Equip Verd de Lluïsos. A la pròxima reunió  també s’hi sumaran caps de l’AE.

Durant la reunió vam explicar els projectes verds de l’entitat: l’hort urbà, la Verdinada, les cistelles ecològiques, el Renova la teva Roba, L’amagatall, el banc del temps, la campanya Omple’m a Lafont, el treball de carrera de les estudiants de ciències ambientals, l’auditoria ambiental, casal d’estiu, etc. (trobareu informació a la web de Lluïsos).

I vam definir els objectius de l’Equip verd:

  • Fer el seguiment de l’auditoria ambiental i participar del disseny del Pla de sostenibilitat, fixant reptes a curt i llarg termini per Lluïsos
  • Aplicar el pla de sostenibilitat i fer seguiment dels projectes verds
  • Promoure accions per sensibilitzar sobre el medi ambient i reduir el nostre impacte.

Des de l’Equip Verd som conscients que des de Lluïsos podem fer moltes coses i que l’equip ha de servir per donar noves perspectives als projectes verds i ser-ne motor, alhora que serveixi d’enllaç i promotor a les seccions.

D’entrada tenim dos projectes en curs: fomentar la reducció de l’ús d’ampolles de plàstic (projecte que vam iniciar abans de la pandèmia i que finalitzarem aquest juliol) i participar del repte CleanUp Challenge que consisteix en recollir residus (sobretot llaunes i ampolles) per netejar l’entorn i alhora fer un control del què generem. Començarem a principis de maig amb un cap de setmana.

Us animem a seguir les notícies i a col·laborar en els projectes!

Deixeu el vostre comentari