Reactivem la Comissió de Quotes per adaptar-nos a les necessitats de les sòcies i l’entitat

Reactivem la Comissió de Quotes per adaptar-nos a les necessitats de les sòcies i l’entitat

La Comissió Quotes s’ha reactivat amb diverses trobades i reunions. Com sabeu aquesta comissió es va crear per analitzar i fer propostes de modificació de les quotes per tal d’actualitzar-les i adaptar-les al perfil de les sòcies. És una demanda de fa temps per part de les seccions i per això posem fil a l’agulla.

La comissió la conformen l’Arnau Roura (Tresorer de ja Junta), el Santi Garcia (Cap d’administració de Lluïsos), la Dolors Moreno (Secretaria), la Marta Buch (Gerent de Lluïsos) i l’Eugeni Hosta (ex-tresorer i soci de l’entitat). De moment s’han pogut fer dues reunions i els esforços s’han centrat en analitzar i detectar les possibles mancances de tenir una única quota de Lluïsos. En els propers mesos esperem poder confeccionar propostes de modificacions per tal de presentar-ho a la propera Assemblea de Sòcies de l’entitat que es farà al novembre.

Des de la comissió animem a tothom a proposar-nos demandes i propostes. Totes seran benvingudes i tingudes en compte. Com sempre ens podeu escriure a junta@lluisosdegracia.cat

Seguim fent Lluïsos!

Deixeu el vostre comentari