A l’abril torna el Club de Lectura presencial amb el llibre “Història del meu colomar i altres relats”

A l’abril torna el Club de Lectura presencial amb el llibre “Història del meu colomar i altres relats”

El 12 i 19 d’abril tornem a tenir Club de Lectura presencial a Lluïsos de Gràcia amb el llibre Història del meu colomar i altres relats, d’Isaak Bàbel. A la segona sessió es comptarà amb la presència del traductor del llibre Miquel Cabal Guarro per parlar d’aquest conjunt de relats amb què l’autor es proposava recrear el seu temps i fer un esbós de l’incipient món soviètic, rus i jueu on li va tocar viure. La direcció del club va a càrrec de la periodista i escriptora Anna Ballbona.

El preu d’inscripció al Club és de 12 € per per dues sessions, el llibre no està inclòs en el preu però per facilitar-vos la feina, ens hem posat en contacte amb la llibreria l’Atzavara (c/Escorial 94) on podreu reservar-lo.

Per apuntar-vos al club heu de fer el pagament al següent compte corrent: ES73 2100 1006 5602 0006 5852 i enviar un correu a clubdelectura@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari