El projecte Radars vol fer un detall a les persones grans que es troben soles per Sant Jordi

El projecte Radars vol fer un detall a les persones grans que es troben soles per Sant Jordi
El projecte Radars, una xarxa de prevenció i acció comunitària que té com a objectiu reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de les persones grans està preparant un projecte diverses entitats i escoles col·laboradores del barri per a fer un detall per Sant Jordi a les persones grans del barri que es troben soles. L’objectiu és fer arribar a les persones grans que viuen soles o acompanyades d’altres persones grans un detall i escalf en aquests moments d’incertesa i aïllament social.
Es recullen tot tipus de detalls, des de punts de llibre a manualitats, textos. Podeu ser creatius i creatives!


El repartiment dels detalls es farà anant al domicili de les persones grans, sense entrar-hi, durant diferents dies de la setmana del 19 al 23 d’abril i els encarregats de fer el repartiment són les persones voluntàries del barri que i vulguin participar. Si voleu particiar-hi us podeu apuntar en aquest enllaç. Una part dels detalls s’entregaran el dia 24 en mà a les persones que vinguin al concert que Radars organitza el dia 24 a la Violeta de Gràcia.
Els lots per repartir es volen deixar preparats el dia 19 d’abril com a tard.


Quan i on he de portar els detalls?
Els podeu portar a La Violeta (Maspons 6, preguntar pel Àlex) abans del dia 14 d’Abril.
Per a més informació: gginerp@ext.bcn.cat (Genís Giner)

Deixeu el vostre comentari