És l’hora de salvar el planeta! Vine al casal de Lluïsos de Gràcia

És l’hora de salvar el planeta! Vine al casal de Lluïsos de Gràcia

El Casal d’Estiu de Lluïsos de Gràcia arriba amb una nova temàtica com a gran novetat i una declaració d’intencions: És l’hora de salvar el planeta!

Del 28 de juny al 30 de juliol i del 6 al 10 de setembre farem activitats destinades a infants nascuts entre 2018 i 2009. Les places per als infants s’han reduït per tal d’adaptar-nos a les restriccions

L’objectiu del casal és tractar temes com ara la cura del planeta, el reciclatge, l’estalvi energètic i de recursos com l’aigua, descobrir d’on venen els aliments que consumim i transmetre als infants consciència sobre la importància de cada petit gest que fem. Una mentalitat “Capità Enciam” amb el seu lema ” Els petits canvis són poderosos” adaptat al s.XXI!

Coneixerem animals extraordinaris, ens endinsarem en boscos llegendaris, descobrirem els secrets del fons marí i farem excursions i activitats divertides que ajudaran als infants a conèixer i estimar el seu entorn.

Casal només matí de 9h a 13:30h: 110 €
Casal tot el dia de 9h a 16:30h (amb dinar inclòs): 150€
Servei acollida matinal setmanal (8h a 9h): 20€
Dinar puntual (inclou el servei del monitor): 13€
Servei acollida tarda setmanal (16:30h a 17h): 12€
Servei acollida matinal d’un dia (8h a 9h): 5€
Servei acollida tarda un dia (16:30h a 17h): 3€
Descomptes (no acumulables): 10% socis / 5% a partir del segon germà.

Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç. Més informació al PDF informatiu.

Com sempre recordar que ens adaptem a totes les mesures sanitàries i a la normativa vigent d’aforament, grups, mans, distància i mascareta. També estem subjectes a possibles canvis de directrius i normatives, a les que ens adaptarem i us ho comunicarem amb antelació.

Deixeu el vostre comentari