Vols conèixer Konsulta’m Gràcia? Fem una xerrada informativa online oberta a tothom!

Vols conèixer Konsulta’m Gràcia? Fem una xerrada informativa online oberta a tothom!
Dijous 22 d’abril us convidem a assistir a la xerrada informativa del projecte Konsulta’m Gràcia, un servei d’orientació psicològica per a adolescents i joves d’entre 12 i 22 anys, i d’assessorament a famílies i professionals, que es va posar en marxa el passat mes de gener. L’objectiu del Konsulta’m Gràcia és detectar i atendre de manera preventiva el malestar emocional i els problemes de salut mental dels joves.
El proper dijous 22 d’abril a les 19h hem organitzat una xerrada informativa online per donar-vos a conèixer el servei i animar-vos a que en feu ús ja sigui com a professionals o fent difusió entre els vostres grups.
Ens trobem en aquest enllaç: Xerrada Konsulta’m Gràcia.

Deixeu el vostre comentari