Les inscripcions pel Casal d’Estiu i el Campus Esportiu de Lluïsos, a bon ritme!

Les inscripcions pel Casal d’Estiu i el Campus Esportiu de Lluïsos, a bon ritme!

Des d’avui ja hem posat en marxa les inscripcions al Casals d’Estiu i Campus Esportiu de Lluïsos. Les inscripcions estaran obertes fins el divendres abans de començar la setmana o fins a esgotar les places i es podran fer per setmanes i també oferim servei d’acollida i menjador per dies.

Casal d’Estiu “És l’hora de salvar el planeta”:

  • Del 28 de juny al 30 de juliol i de l’1 al 10 de setembre per a infants nascuts entre 2012 i 2018.

L’objectiu del casal és tractar temes com ara la cura del planeta, el reciclatge, l’estalvi energètic i de recursos com l’aigua, descobrir d’on venen els aliments que consumim i transmetre als infants consciència sobre la importància de cada petit gest que fem. Una mentalitat “Capità Enciam” amb el seu lema ” Els petits canvis són poderosos” adaptat al s.XXI!

Preus i més informació a la notícia “És l’hora de salvar el planeta” i al PDF Informatiu de la sessió del 17 de juny (descarrega’l)

INSCRIPCIONS AL CASAL

Si teniu preguntes o dubtes: casal@lluisosdegracia.cat.

Campus Esportiu:

ATENCIÓ: La inscripció per les setmanes del 28 de juny al 2 de juliol i del 5 al 9 i del 12 al 16 de juliol estan plenes. Les inscripcions per aquestes dues setmanes que entrin a partir d’avui dia 4 de maig a les 19:00h no es podran efectuar.

  • Del 28 de juny al 30 de juliol, dirigit a infants nascuts entre 2006 i 2011.

Alguns dels esports escollits són Judo, Tennis Taula, bàsquet, voleibol, bàdminton, pàdel i handbol. També anirem a la piscina i volem fer pàdel surf a la platja! Com sempre tenim preparades algunes sorpreses i farem les tradicionals Olimpíades Esportives!

Preus i horaris a la notícia “Un estiu ple de diversió i esport” o en aquest PDF informatiu del passat 17 de juny (descarrega’l).

INSCRIPCIONS AL CAMPUS

Per dubtes o més informació: campus@lluisosdegracia.cat.

Com sempre recordar que ens adaptem a totes les mesures sanitàries i a la normativa vigent d’aforament, grups, mans, distància i mascareta. També estem subjectes a possibles canvis de directrius i normatives, a les que ens adaptarem i us ho comunicarem amb antelació.

Deixeu el vostre comentari