Camins d’Ateneus torna el diumenge 16 de maig al barri de Sants

Camins d’Ateneus torna el diumenge 16 de maig al barri de Sants
El dia 16 de maig us fem una proposta cultural que segur que us interessa: tornen els Camins d’Ateneus! Una ruta per descobrir les entitats culturals i ateneus del barri de Sants.  Apuntar-se a l’activitat té un cost de 5€ que es destinen a una entitat del barri, en aquest cas Avismon de Sants.
La sortida tindrà lloc a les 8:45h des de Plaça Espanya, des de la torre que mira a l’esquerra de Montjuïc, i  la ruta us portarà fins al Castell de Montjuïc, ens endinsarem per la muntanya  per camins que ens portaran al castell i seguirem per un camí que el rodeja tot veient el port als nostres peus amb unes vistes espectaculars! Després anirem baixant cap  als carrers de Sants fins arribar al Centre Catòlic  a on ens ensenyaran i explicaran una mica que hi fan en aquest ateneu. Acabarem prenent un refresc.
Aquesta activitat compleix amb les normes i restriccions establertes i cal fer la preinscripció abans en aquest enllaç abans de l’11 de maig: https://enquestes.sifac.cat/eq/camins_dateneus

El projecte CAMINS D’ATENEUS és un projecte impulsat des de la delegació Territorial de Barcelona de La Federació d’Ateneus de Catalunya que busca fomentar la cohesió territorial des de la diversitat dels ecosistemes comunitaris (escoles, biblioteques, centres cívics, casals de barri, hotels d’entitats, ateneus, casals de joves i de gent gran, associacions de veïnes i veïns, comerç, altres entitats, ciutadania no organitzada, administració pública, etc.). Visibilitzant i donant a conèixer aquests espais es vol atraure i fomentar la participació de nous segments de població en l’oferta cultural proposada pels ateneus. Aquesta ruta es suma a les fins ara realitzades (Gràcia, Horta, Sant Andreu i Rec Comptal). Han estat rutes guiades, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania.

Deixeu el vostre comentari