El cap de setmana del 7 al 9 de maig, suma’t al “Let’s Clean Up Europe”

El cap de setmana del 7 al 9 de maig, suma’t al “Let’s Clean Up Europe”

El Let’s Clean Up és una acció de sensibilització per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i al nostre entorn (places i carrers). Es duu a terme de forma conjunta a tot Europa el cap de setmana del 7 al 9 de maig de 2021. El recompte és fa a través de diferents aplicacions com la app eLitter pel recompte de les deixalles al bosc o al riu o la app eMarnova on es registra la recollida dels residus que es troben a les platges.

Hi pots participar de manera individual, consulta les activitats previstes i suma-t’hi! Coincidint amb el cap de setmana s’han organitzat moltíssimes activitats arreu del territori i les podeu consultar a l’agenda. Entre elles el GMM netejarà places i parcs de Gràcia i l’Agrupament Escolta de Lluïsos ha organitzat una recollida de residus a la platja del Garraf dissabte 8 de maig. Aquestes dues accions estan restringides als infants i joves de les seccions, però segur que podeu trobar alguna activitat on sumar-vos!

Us animem a consultar les activitats i a sumar-vos-hi! Expliqueu-nos a quins reptes us heu unit!

Vídeo promocional:

Deixeu el vostre comentari