La comissió Pista poliesportiva de Lluïsos posa en marxa subcomissions de treball

La comissió Pista poliesportiva de Lluïsos posa en marxa subcomissions de treball

Es va anunciar a principis d’any, que el treball de la comissió de la Pista estava començant a generar fruits. Ara ja es pot anunciar que el districte i Urbanisme han donat el vistiplau per a tirar endavant la reforma de la pista poliesportiva de Lluïsos de Gràcia. Amb aquesta bona notícia s’activen un seguit de comissions de treball de diferents àmbits per poder executar el projecte: la subcomissió tècnica que s’encarregarà del projecte i el pressupost (final de maig) i formada per l’equip tècnic de la comissió; la subcomissió de relacions institucionals, per celebrar reunions amb Districte i l’Institut Barcelona Esports (IBE), l’Ajuntament de BCN, la Generalitat o el Congrés; la subcomissió comunicativa on es treballarà en una campanya de comunicació i l’elaboració de diferents materials comunicatius; la subcomissió econòmica per la recerca de finançament a través de recursos propis, subvencions i ajuts i altres fonts.

Deixeu el vostre comentari