Els valors de l’afició del Bàsquet Lluïsos: sentim orgull de nosaltres!

Els valors de l’afició del Bàsquet Lluïsos: sentim orgull de nosaltres!

La secció de Bàsquet Lluïsos de Gràcia posa en marxa una campanya per reforçar els valors que es transmeten a través de l’esport i la competició i la importància de transmetre’ls en positiu també des de l’afició, els i les jugadores i totes les persones que formen part de la secció. El joc en equip, la superació, la companyonia i l’esforç, són valors que en el moment del partit i de l’enfrontament es poden transformar. Per això des d’aquest cap de setmana s’inicia una campanya física i virtual per recordar que des de la graderia podem actuar de moltes maneres quan estem animant as nostres equips.

El respecte al rival i als àrbitres, assumir els errors com a part del joc, animar l’equip i adoptar un rol positiu. Tot plegat perquè juguem per aprendre i per divertir-nos! Sentim orgull de nosaltres, de la nostra afició i del nostre comportament al camp. #Blausambvalors

Deixeu el vostre comentari