Hem fet una llista musical amb les propostes de Vent del Nord

Hem fet una llista musical amb les propostes de Vent del Nord

La Coral Vent del Nord té un grup de whatsapp molt actiu. L’any 2020, durant els primers mesos de confinament total va ser el canal per crear un concurs de “Qui és qui?” amb fotografies antigues dels i les cantaires. El grup no es va adormir amb la recuperació de certes activitats i ha continuat sent un punt de trobada i dinamització de la coral. Una de les moltes activitats que s’han organitzat ha estat la recopilació de les músiques preferides de cada cantaire.

D’aquesta manera des de l’1 de març, i de manera ininterrompuda, a primera hora del matí el grup rep una d’aquestes propostes en forma d’enllaç a Youtube. Aquesta iniciativa duta a terme pel seu director, en Xavier Folch, ha permès compartir i donar a conèixer grups, versions i cançons d’estils i èpoques molt diferents.

La gran varietat de propostes musicals ens va fer pensar que seria bonic fer-ho arribar també a la resta de persones de Lluïsos i és per això que hem volgut crear una llista de reproducció del Youtube amb més de 40 propostes que anirem ampliant.

Gràcies per compartir la vostra música amb nosaltres!

Deixeu el vostre comentari