Les superkonquis recullen productes d’higiene menstrual pel Rebost

Les superkonquis recullen productes d’higiene menstrual pel Rebost

El dia 28 de Maig és el Dia Internacional de la Higiene Menstrual i des del Rebost Solidari de Gràcia estan fent una campanya de recollida de productes d’higiene menstrual (compreses, tampons, copes menstruals…) durant aquestes setmanes del mes de maig. Volen reivindicar que aquests productes, tot i no ser menjar, són productes bàsics i de primera necessitat.

Les superkonquis, el grup de joves de l’esplai, ha decidit participar a la campanya i fer un punt de recollida de productes d’higiene menstrual a Lluïsos de Gràcia el dijous 20 de Maig de 9 hores a 20 hores. Trobareu a la recepció de Lluïsos una caixa on podreu deixar tots aquells productes d’higiene menstrual (compreses, tampons, copes menstruals…) que vulgueu portar per la campanya. Posteriorment, les superkonquis portaran tots els productes que s’hagin recollit al Rebost Solidari de Gràcia.

Punt de recollida a Lluïsos de Gràcia: Dijous 20 de maig, des de les 9 hores del matí fins a les 20 hores del vespre trobareu una caixa a les escales del costat de la recepció de Lluïsos de Gràcia.
Productes que es recullen: Compreses, tampons, copes menstruals…

També us volem convidar a portar directament els productes al Rebost Solidari de Gràcia (Carrer Reig i Bonet, 12; Barcelona; 08024) durant aquesta setmana, ja que elles tindran el punt de recollida obert tota la setmana.

Deixeu el vostre comentari