L’Equip Verd de Lluïsos es reuneix amb les ambientòlogues per parlar del Pla de Sostenibilitat

L’Equip Verd de Lluïsos es reuneix amb les ambientòlogues per parlar del Pla de Sostenibilitat

L’Equip Verd continua amb les seves tasques de seguiment dels projectes verds i sostenibles de l’entitat fent acompanyament a les estudiants de Ciències Ambientals i a les ambientòlogues que estan elaborant el Pla de Sostenibilitat de Lluïsos.

Sobre aquesta segona qüestió dimarts es van trobar els membres de l’Equip Verd i les ambientòlogues Mireia Boya i Júlia Barba per tal de compartir els avanços i primers resultats del Pla de Sostenibilitat que estan preparant des de fa mesos. Actualment es treballa en dues vies principalment: la de comunicació i sensibilització i els vectors ambientals. I es fa una triple anàlisi de funcionament: de l’entitat, del bar i dels projectes de Lluïsos.

Entenem per comunicació i sensibilització les accions i campanyes internes i externes. I per vectors ambientals l’eficiència energètica, l’aigua, el soroll, els residus, el consum responsable, l’ofimàtica o la mobilitat. En aquest sentit des de l’Equip Verd s’establirà la prioritat de desplegament de les diferents accions plantejades per les ambientòlogues.

Us seguirem explicant més detalls molt aviat!

 

Deixeu el vostre comentari