El Lluïsos de Gràcia – Q2B Studio seguirà a primera nacional de Tennis Taula

El Lluïsos de Gràcia – Q2B Studio seguirà a primera nacional de Tennis Taula

El passat diumenge el primer equip de l’Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia va acabar la lliga assegurant la seva plaça per seguir l’any que ve a la Primera Divisió Masculina, també coneguda com a Primera Nacional. Una gran notícia després d’una temporada peculiar i complicada, degut a la situació sanitària en la que ens trobem de fa mesos.

La temporada no va començar de la millor forma, perdent els tres primers encontres – tots disputats en un mateix dia en una llarga concentració-. Però l’equip format per Ferran Cano, Bernat Folch, Martí Folch i Francesc Masip, va anar recuperant la seva forma, aconseguint un molt bon final de temporada: dels últims 5 encontres, han estat tres victòries, un empat i una derrota (amb el líder de la categoria).

L’última victòria va ser la d’aquest passat diumenge, en el Play-Off de Permanència, contra el TT Els 8 La Garriga. En un encontre que els locals es prenien com una final, ja que l’equip guanyador aconseguia seguir la temporada vinent a Primera Nacional, el Lluïsos de Gràcia – Q2B Studio va començar amb molta força i encerts, aconseguint sentenciar l’encontre ja en el quart partit. El marcador final va ser de 5 a 1 pels locals.

Ara, a seguir treballant, per millorar els resultats la temporada vinent, desitjant que la situació sanitària ja sigui l’òptima i es pugui realitzar amb tota normalitat.

Des de la secció s’ha enviat un missatge d’agraïment “a totes les persones que ens heu acompanyat, vingut a animar, donat suport i al nostre patrocinador, Q2B Studio, per confiar un altre any en nosaltres.”

Amunt Lluïsos!

Deixeu el vostre comentari