Covid-19: es relaxen les mesures, però no abaixem la guàrdia

Covid-19: es relaxen les mesures, però no abaixem la guàrdia

Han entrat en vigor noves mesures de contenció epidemiològiques que relaxen algunes de les restriccions imposades per la pandèmia. Fa uns dies vam explicar que els horaris de l’entitat s’han ampliat des del final del toc de queda del passat dia 9 de maig de manera que ara tenim obert de les 9h fins les 22:45h (el bar obrirà fins les 23:45 dijous, divendres i dissabte) i diumenges de les 9h a les 21:45h. Però ara també podrem augmentar l’aforament del teatre i de les activitats culturals, ser fins a 10 persones en les trobades i reunions socials o ampliar l’aforament del bar fins al 50%.

Us recordem que tot i les relaxacions que evidencien una millora en els indicadors epidemiològics, encara ens trobem en una situació delicada.  Com a entitat comptem amb uns protocols de prevenció i seguim aplicant les mesures mans, distància i mascareta. Tenim una persona responsable de temes Covid-19, és la Dolors Moreno de secretaria i el seu correu és secretaria@lluisosdegracia.cat. És molt important que en cas d’un contacte o positiu ens ho feu saber, ja que com a entitat tenim l’obligació de saber i controlar tots els possibles contagis per fer-ne seguiment. És responsabilitat col·lectiva i per això us ho recordem: feu-nos arribar un correu electrònic per qualsevol incidència, dubte o qüestió.

Fem també un recordatori de les diferents mesures aprovades pel Procicat que han entrat en vigor des del dia 24 de maig.

  • Reunions socials: De 10 persones com a màxim.
  • Augment d’aforaments: En teatres i cinemes fins al 70% i en comerços i universitats al 50%.

Pel que fa a la restauració, les noves mesures ja han entrat en vigor:

  • S’allarga l’horari d’obertura de 6 a 24 hores.
  • S’amplia l’aforament interior fins al 50%.
  • S’amplien fins a 6 els comensals per taula, excepte convivents.
  • Es recupera el consum en barra, amb una separació interpersonal d’1,50 metres.

Deixeu el vostre comentari