El Xino-Xano prepara una excursió de retrobament i comiat de curs

El Xino-Xano prepara una excursió de retrobament i comiat de curs

El 13 de juny el Xino Xano visitarà els Cingles de Bertí al Vallès Oriental. Una excursió que servirà a la secció com a excusa per retrobar-se fent el que més els agrada, caminar a la natura, i per tancar un curs atípic i estrany. Els Cingles de Bertí, és un dels llocs on molts de nosaltres ens hem iniciat en el món de l’excursionisme; però, per vegades que hi anem, sempre hi descobrirem indrets desconeguts i vistes espectaculars. Aquesta excursió ja es va intentar fer, però a causa del mal temps, no la vam poder acabar. Aquesta vegada pujarem i baixarem per uns altres graus i la ruta serà diferent. L’itinerari transcorre per corriols i camins de muntanya, sense dificultat.

Podeu consultar tota la informació descarregant el PDF: ELS CINGLES DE BERTÍ

PROGRAMA:
8:30h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet.
L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 19.00 h

NOTA:
En cas de pluja, al punt de trobada hi haurà algú de l’organització per tal de decidir si es fa l’excursió o bé se suspèn, qui no es presenti es donarà per fet que ha desistit de venir-hi.
No truqueu per telèfon el mateix dia de la sortida per preguntar si es fa.

Deixeu el vostre comentari