Recollida solidària a Lluïsos de Gràcia amb SOS Refugiados Barcelona

Recollida solidària a Lluïsos de Gràcia amb SOS Refugiados Barcelona

Divendres 11 i dissabte 12 de juny a Lluïsos de Gràcia, organitzem una recollida de productes alimentaris i d’higiene personal a iniciativa de SOS Refugiados Barcelona i amb el suport de Gràcia Solidària. El recapte s’enviarà als camps de refugiats de Grècia i constarà d’aliments de primera necessitat i de llarga conservació com tomàquet fregit, llegums, arròs i pasta, galetes, sucre, mel, sal i espècies, llaunes de tonyina, fruits secs, llet en pols i condensada, cacau o crema de cacau, entre altres.

També es recullen productes de neteja i higiene com gel de dutxa, xampú, sabó de rentadora i mà, bolquers (T2, T3, T4 i T5), tovalloletes humides, llet de nadó Núm 1 i Núm 2 o potets de fruita infantils.

Podeu acostar-vos a Lluïsos de Gràcia de les 9h a les 21h o al local de l’entitat centària de Gràcia El Centre que també participa en aquesta recollida solidària.

Deixeu el vostre comentari