En Pep Prats ens farà el pregó de Sant Lluís: us expliquem la seva trajectòria

En Pep Prats ens farà el pregó de Sant Lluís: us expliquem la seva trajectòria

Josep Prats, el Pep,  ha estat 40 anys al davant de la Coral Cantiga i la família coral dels Lluïsos de Gràcia. Quaranta anys de treball constant amb propostes innovadores de nous espectacles corals, i sempre tenint en compte al valor pedagògic i social del cant coral.

En el marc dels Lluïsos de Gràcia aquest treball l’ha dut a liderar l’Escola Coral de l’entitat, estructurada com a eina de formació per al cant coral en totes les edats, amb un enfoc d’organització des del voluntariat, combinat amb la professionalització necessària de directors i col·laboradors, per a una constant millora del nivell musical.   

Quaranta anys al davant d’un cor és un fet poc habitual, que han donat un segell específic a la coral Cantiga, que ha permès a la formació estar present en els principals auditoris del país, interpretant les principals obres del repertori simfònic-coral, i en paral·lel presentar espectacles corals de nova creació, ideats i promoguts pel mateix Josep Prats, comptant sempre amb la col·laboració de compositors, intèrprets, escriptors, actors i directors de primer nivell.  (Enllaç als espectacles de Cantiga en pdf)

És previst que aquestes quatre dècades es tanquin amb un concert de comiat al Palau de la Música el 28 de novembre d’enguany, concert que servirà per celebrar el 60è aniversari de la coral Cantiga. Estem segurs que els fruits del seu treball i compromís amb el cant coral i amb els Lluïsos perduraran en el temps.

Deixeu el vostre comentari